25.1.11

Strikkepinnene mine har fått nytt hus!




Føre jul var jeg på en av de siste strikkekafeen på Pikene på hjøren. Og der var også NENA.
Og hun hadde sydd noen flotte strikkepinne etuier og det måtte man jo bare ha. Må skjønne at de flotte strikkepinnene måtte få nytt hus til jul og ikke minst så er det en meget lekker farge på huset demmes.

Her taler vel bildene for seg sjøl:



Og bare for å vise dere hvorfor det ikke blir gjort noe her,så er det Doffen sin skyld som liker å ligge på fanget og kose seg.

Jeg strikker, selv om det ikke ser slik ut

Og her er noe av det jeg holder på med.

Min søsters yngste datter skal bli mamma i april, og så der har jeg begynt på et prinseteppe til henne. Og det strikker jeg i deilig baby garn fra Drops, baby merino.


Normalt sett har jeg bare en ting på pinnene, men denne gangen har jeg ikke det, så nå må jeg ha disiplin.

For ut av noen av pengene jeg fikk i bursdagsgave (kremt alle pengen jeg fikk) har jeg kjøpt garn. Og denne gangen har jeg kjøpt fra RASMILLA og da i luksusgarn. Jeg har kjøpt mønster til Amaya, er blevet voksen. Men har strikket den litt annerledes, for jeg har tatt den inn i livet og kommer til å strikke lange ermer.

Og for at garnet og alle dubledattene ikke skal flyte utover alt, har jeg en liten kurv som det ferdige tingene ligger i og garn bla.

Men så for denne lille kurven blir tom, kommer det nye beboere i kurven. Og mannen og jeg ler oss fillette da katten prøver så godt de kan for å få plass i kurven. Viser til innlegget nedenfor.

Som dere ser er ikke kurven stor.

Noen sene bilder av burdagsgaver

Jeg fylte 50 år 10 desember. Og hadde et lite selskap her hjemme for de aller nærmeste.

Jeg fikk mye fint og noe har jeg ikke tatt bilde av, men det var 3 ting jeg synnes dere måtte få se.

Dette sengeteppe her har min søster heklet, det er en stund siden jeg sto og roste hennes eget og nå har jeg et flott sengeteppe til sengen min også.
Bare se her:



Av Fjellrosa fikk jeg garn og oppskrift. For hun viste at jeg ønsket meg en slik tunika som er strikket i dette oppskrifthefte fra Rhama Thermal Wolle.



Men nå har jeg strikket den to ganger og innser at jeg ikke kan ha den fasongen, for om jeg ikke har såååååå stoooooor mage, så behøver jeg ikke å se gravid ut.
Så for tiden er den lagt på hyllen, for jeg må sette meg ned og regne om og strikke den litt annerledes, slik at det blir empire snitt på den.
Men gaven er like flott for det, bare meg som ikke passer inn i gaven. :-))



Av en annen venninne av meg fikk jeg denne flotte nålen som jeg kan bruke på sjal og masse annet.

23.1.11

Nye bøker og blader!

I disse ukene som har godt har jeg kjøpt meg litt blader og bøker. Det har vært en trøst i hverdagen da jeg ikke har orket å gjøre noen ting.
Pga av at jeg ikke vet når jeg blir sjuk noe ganger. Men nå har jeg vært sammenhengende dårlig siden bursdagen min i medio desember. Har jo hatt noe dager hvor jeg har klart å komme meg ut, men de fleste dagene har jeg ligget i senge eller sofaen.

Har et godt bilde her av meg og Doffen. Som forøvrig elsker å ligge å slappe av på fanget til mamma.
Bilde passer bra til den tøffe tiden jeg har vært i.

Men det var jo ikke Doffen og meg jeg egentlig skulle vise. Her kommer noen av bøkene og bladene jeg har kjøpt.


Dette er en bok jeg lenge har ønsket meg til strikkemaskinene min. Nå er den endelig i min eie og jeg skal kose meg med boken og lære meg litt nytt og komme i gang igjen med å strikke mer på strikkemaskinen.

Er er noe av det som er å lese om i boken.



Noe har jeg kjøpt og noe er brukt som jeg både har kjøpt og fått! Deilig å ha å lese i og få inspirasjon i fra.


Denne boken har jeg også hatt på ønskelisten min. Dette var bare helt enkelt skjørt, men da boken kom var det mer som kom på listen over ønsker. Bare se på bilde under.

Katter er rare!

Jeg har en liten kurv som jeg liker å ha det ene prosjekte som jeg strikker på, der og da. Men så lenge jeg har mine ting oppe i kurvene får den være i ro.

Så fort det begynner å bli tomt i kurven kommer mine katter i tur og orden for å se om det er plass til å ligge i kurven.

Det er jo ganske pussig, for den kurven er så liten at de egentlig ikke har plass til å ligge inni kurven, men de prøver og prøver. Noen får til og andre klarer ikke. Har klart å ta bilde av noen av mine herligheter da de endelig har fått plass i denne lille kurven.

Slik ser da kurven ut med mine strikkesaker i.



Her har Mai klart å trykke hel seg nedi i kurven. Godt gjort av en gammel dame som blir 13 år 12 mars. Får da bare si, at hun er dem minste katten vi har.


Her er det Perle som har prøvd seg på å legge seg i denne deilig kurven til mamma. Men hun er da så stor så hun ligger tvers over kurven


Man kan jo lure på hvor godt det er.

1.1.11



Godt Nytt år til alle mine venner og ikke minst mine kjære lesere!

Og så håper jeg 2011 vil bli fylt med magne flotte timer med strikking og nye krasjoner!