19.1.10

NOEN GANGER KAN MAN BARE IKKE

Først må jeg begynne med å ønske alle som leser bloggen min godt nytt år og et kreativt år!

Som sikkert mange har fått med seg er det veldig stille på min blog om dagen, ja uker har det blitt.

Jeg sliter med helsa og det tar mye av min tid.

I desember 2009 og januar 2010 har jeg hatt en rekke undersøkelser som viser at mine skuldre må ha en opperasjon for å kunne virke bra. Slik det er nå må jeg da velge å sitte foran PC eller strikke og da er ikke valget mitt vanskelig. Jeg strikker fremfor å sitte foran PC og bli helt ferdig i skuldrene.

Men det er nå en gang slik at jeg sliter og velger da bort mange ting som jeg ønsker å gjøre som jeg da må vike for det jeg aler mest ønsker å gjøre. Og det er å STRIKKE.
Mange mener at strikkingen tar mer på skuldrene og armene, men jeg sier nei ikke mine skuldre. At jeg har vondt selv om jeg strikker det har jeg,men det blir ignorert. For å ha noe mellom fingrene fjerner mye av den andre smerten jeg har i kroppen min.

Jeg har nå vært ut og inn i flere omganger og på forskjellige steder for å konstantere at det ikke er noe mer som er kommet til, for min lege er bekymret for min helsetilstand.

Jeg vet nå at jeg ikke har den typen gikt som man kan gi medisiner i mot, men på godt norsk kaller de dette slitasjegikt. Artrose heter det på fagspråket.
Det vonde jeg har i ryggen som også er en slitasje som det bare er eldre kvinner som får. Kan de ikke gjøre noe med. Her ble det prøvd med blokader dypt ned i de leddene som var slitte. Men hos meg virket ikke denne smertelindringen. Så lær deg å leve med smertene sa legen.

Men diagnosen ble da meget hardt angrepet av fibromyalgi og artrose.

Dette ble mye syting på en gang, men dette forteller litt om hva jeg sliter med og dette igjen har også med at man møter veggen og psyken blir ikke så bra heller.

Velger å skrive dette her slik at dere ikke tror at jeg har glemt å være på logget på forumer og diverse andre steder. Men jeg foretrekker å strikke fremfor å sitte på PC.
Jeg sjekker innimellom, så er det noen som trenger å få tak i meg så ser jeg på e-mailen og slik.
Bloggen kommer heller ikke til å bli oppdatert så ofte, men det jeg har strikket kommer inn her.

Så med dette ønsker jeg alle mine lesere et flott og kreativt år!

Ingen kommentarer: