25.8.10

Ja da, det er liv i meg. Har gått lang tid uten at jeg har orket å gjøre noe med bloggen.

Men vet ikke om jeg kommer til å være flink å oppdatere så ofte som noen maser om at jeg skal gjøre. Det er jo hyggelig at det er noen som liker å lese om det jeg gjøre, så ikke misforstå. Men jeg er ikke så flink og tilbringer heller tiden med strikkepinnene.

Jeg begynte etter at legen ble tvunget til å gi klartegn (8 uker er laaaaaaaaaaaaaang tid) å strikke og har holdt på å strikke, men det går saktere en før. Men for å få dette til har blogg eller rettere sakt PC vært en ting jeg har holdt meg langt unna.

Armen min har ikke orket å både strikke og sitte mye på PC. Og det blir mye PC bare man setter seg foran en PC.

Men jeg har strikket ferdig genseren til mannen i huset, en vest til meg sjøl, og en egen designet mariusvest med egen vri, litt bareneklær (som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av føre de ble sent av gårde)

Og her er en liten mærkelapp inne i gensereren.
Så glemte jeg nesten sjal et jeg strikket til en sykesøster som har tatt godt hånd om meg hver uke i over 2 år nå, dette fikk hun. Vell og merke uten katt da. Dette er Myra som må prøveligge sjalet. Føre det er vasket og blokket.

Jeg har stikket en barnekjole og holder nå på med en liten guttegenser.

Som dere ser er ikke kjolen vasket og heller ikke tråder festet.

Her er guttegenseren jeg holder på med.Og så har jeg vært på en koselig tur i sommer til Fjellrosa. Og der ble det jo også handlet "litt" garn i Trondheim.
Det garnet er satt av til et stort og godt teppe til å kose seg med i sofaen, vell og merke da det blir ferdig. Langtidsprosjekt kalles det.

Og så hadde jo Mauds stikketreff i sommer, der ble de jo også brukt litt penger. Men noe av det garnet har jeg jo brukt da til mariusvesten jeg strikket.

Her er ikke verken tråder stoppet inn og det mangler å hekle rundt armer og sy ned rundt halse. Men det blir gjort en gang.


4 juni reiste vi på ferie til Hellas, nærmere bestemt Lesvos. Der koste vi hos i 40 grader +. Ble lite strikking på stranden, så der ble det produsert lite. Tror jeg strikket en halv arm jeg på genseren til mannen.

Og i sommer har det vært så mye stygge vær at kroppen min ikke har orket å gjøre så mye. Den liker ikke dette ujevne været.

8 september, reiser min venninne, hennes 13 år gamle datter og jeg til Rhodos by og blir der i 14 dager for å slikke sol. Det skal bli godt.
Og jeg kan tenke meg at mannen i huset, sikkert skal kose seg uten meg rundt seg.

Og dit har jeg tenkt å ta med meg noe strikke tøy. Men vet ikke helt hva ennå. En ting er sikkert at genseren som jeg har kjøpt garn til hos Rasmilla skal jeg ikke ha med. Og dere ser sikkert hvorfor.

Er ikke garnet fra Rasmilla søtt pakket da. Og ja glemte de 2 godisbitene som lå der. De havnet i min mage fort.Jeg skal strikke i andre farger og i dette garnet. Luksusgarn (silke/ull) . Og i disse fargene, 06, 07, 08, 23, 18, 21, 13, 14, 15, 01.
Det blir nok en genser jeg kommer til å bruke en stund på.

Jeg har også tatt ut et sjalsmønster som også skal på pinnene i løpet av vinteren, og slik ser det ut. SweerJazz

Så gjennstår det å si, jeg håper dere lesere bloggen min igjen, selv om jeg har vært treg.

1 kommentar:

Kirsten Krat sa...

Kære Heidi.
Dejligt at du er på banen igen, sikke en masse lækre ting du har fået strikket. Især synes jeg at sjalet er blevet rigtig flot.
Nyd din ferie i Grækenland.
Kirsten