19.1.10

Her er det jeg har strikket siden sist., fortsettelsen

Lue til mannen i huset måtte jeg jo lage. Her har jeg valgt oppskrift fra Fargerik strikk, som de kaller knuteluer med strikker.

Men noen knute på toppen ville han ikke ha. Den er tovet og skal få et for inne i. Garnet hvet jeg ikke navnet på, for det er av god gammel lagervare. :-))Og mor i huset kan jo ikke gå rundt å fryse på hode, men jeg hater jo å ha lue på hode for jeg kler det ikke. Men fant denne oppskriften fra Inerweave Knits.

Så her er NOMAD HAT AND SCARFHer har jeg brukt et garn fra lageret som heter on line linie 205. Ikke godt å strikke med,men det ble godt å ha på.

Og så har jeg gjort litt annet en hva det står i oppskriften. Da jeg skulle strikke skjerfet, så skulle det strikkes x antall pinner og så bytte til tykkere pinner. Det gjorde ikke jeg, for jeg liker ikke det slaskette maskene som blir da. Så i steden for det la jeg ut 2 masker i hver side annen hver gang, for hver gang det skulle byttes til tykkere pinner.

Oh så har jeg begynt på kjolen min. Denne har jeg luktet på lenge føre jeg kjøpte, men nå er den på pinnene.

Og for et garn å strikke med. Bløtt og godt er det å ta i og det glir som smørr på pinnene denne kjolen gleder jeg meg til å bli ferdig med.

Kjole med snoninger av Jytte Sletten

1 kommentar:

Wenche/chawo sa...

Så floitte luer,du har strikket.