21.5.09

ENDELIG!!!

Ja nå har det vært en stund siden sist og mye er jo skjedd og litt har man da fåt strikket.

Må fortelle om rehabiliterings oppholdet jeg har hatt på Skogli Helse og Rehabiliteringssenter på Lillehammer. Det må prøves for de som er så heldig å få plass der.

Det var i de første dagene på oppholdet at jeg holdt på å ga av pinnen for deg var for kjedelig. Jeg var jo vant til å være hjemmeværende, men jeg er jo da også på en måte "sykesøster" for min to flotte svigerforeldre. Og så er det jo en gang i uken som er hjemme hos min mamma på snart 86 år pluss at man er mamma til gutter med AD/HD. Og for de som trodde at det sluttet da ungene var blitt voksne så tar dere feil. De må følges opp i mange år etter at det voksne liv et begynt. Min eldste på 27 har jeg slippet taket på nå, men minsten som bor hjemme på 20 må nok ha hjelp ennå.
Men det var jo ikke det jeg skulle fortelle, det var jo om oppholdet på Skogli.

Som sakt det tok en tid føre kroppen kunne klare å venne seg til ro og egen pleie. Og vondt var det også, for jeg fant ut at det fantes faktisk noen muskler som ikke hadde vært i bruk på mange år. Ja de formelig skrek og hylte noen gagner under vann gym eller annen form behandling eller trim.

Men dagene sneglet seg av gårde og mye flotte kreative damer dukket opp, og vi okkuperte stuen i 3 egt. som "våres hobbyrom" og storkoste oss. Jeg fikk til og med den ære å hilse på Senjatrollet under den siste delen av oppholdet.

Vi var også på flere turer, men til min store fortvilelse fikk jeg bare med meg en og her kommer noen flotte bilder som taler nesten for seg selv. Bildene er tatt inne skogen rett ved siden av det flotte OL anlegget som vi har i Lillehammer. Marcello Haugen sitt hus fikk jeg tatt bilde av og bruen som han hadde bygget. Dagen vi gikk tur var det opphold helt til vi kom tilbake til Skogli.

Jeg fikk strikket ferdig sommerkåpen og her kan dere se den. Strikket i Silke Alpakka, fra garnstudio. Kåpen ble litt tung, men den siger ikke og er myk og god å ha på.
Og kåpen siger ikke selv om det er et tungt garn.

Det deilige sommerkåpen.


Nærbilde av mønsteret.


En liten sommertopp fra mandarin dame 0905 voksne, i mandarin classic i lilla.

Her er toppen ferdig strikket.En lue med noen morsomme blomstrer på, som var en bestilling fra en av damene jeg ble kjent med fra oppholdet på Skogli og en stor strikkeblomst til å pynte en jakke eller en genser, som jeg selfølgelig glemte å ta bilde av.


En barenlue etter Gros oppskrift, men sokker til. Og som også ble glemt å ta bilde av.

Og så har jeg begynt på en ny topp i Tilda garn.

Og dette er begynnelsen på toppen.
To nye engelske blader fant jeg i Narvesen kiosken da jeg reiste til Oslo for å få mine smertebehandlinger. Og her var det mye fint, spesielt i bladet som er for våren, sommerbladet er vell noe mindre fint i men mer for den yngre garde.


2 kommentarer:

Elin sa...

Nydelig kåpe i en kjempefin farge! Den kan du virkelig glede deg over å bruke:-)
Håper du har hatt godt av oppholdet og at helsa fikk seg en vitamininnsprøytning. Ha en flott lørdagskveld!

Hege sa...

Nydelig kåpe! Den var bare rå-lekker!
Masse annet flott her også :)