5.5.09

STILLE HOS MEG

Ja, det har vært stille hos meg lenge nå. Og det kommer det til å bli en stund til. Jeg er innlagt på Skogli Helse og rehabiliteringssenter. Og kommer til å bli der til den 20 mai.

Hadde jo tenkt at jeg skulle vise hva jeg har strikket og hva jeg har begynt med, men i all hu og hast glemte jeg overføringskabelen til fotoapparatet og kan ikke vise bilder.

Men kan love dere bilder senere, for jeg har ikke før kommet hjem så pakker jeg kofferten og reiser til Hellas og blir borte i 14 dager.

Men sommekåpen min er ferdig og jeg har strikket to luer og babysokker for to damer på huset her. Og så har jeg begynt på en sommertopp til meg selv.

Men må jo si at jeg har det godt her, vi blir pleiet og dullet med. Og jeg som grudde meg til å spise bare grønnsaker er gledelig overbevist at det går fint an å leve som vegetarianer.

Det er adventister som driver stedet her, så derfor er det hele stedet drevet på deres levemåte da det gjelder mat. Vi kan gå på bønnemøte om vi vill, men det er lite oppmøte på dette.

Mye annet moro er det også å gjøre, vi har konkurranser og det er arbeidstue her også.

Men som sakt bilder kommer og jeg lover å bli flinkere etter ferien.

Må også takke Fjellrosa for at hun tok turen fra Trondheim og til Lillehammer for å besøke meg, det var riktig hyggelig.

Vi snakkes!

2 kommentarer:

mimouna sa...

Håper du får god nytte av oppholdet, høres ut som om dere blir tatt godt vare på i alle fall. Og det finnes masse god vegetarmat ja! :o)

wigdis sa...

Høres ut som du har et fint opphold. Vegetarmat kan jo være veldig godt.
Gleder meg til å se bilder av kåpen din og om hvordan Silkealpakkan oppfører seg i bruk Har mønster til denne jeg også men har ikke bestemt meg for garn.
Ønsker deg en riktig god tur til Hellas.