23.1.11

Katter er rare!

Jeg har en liten kurv som jeg liker å ha det ene prosjekte som jeg strikker på, der og da. Men så lenge jeg har mine ting oppe i kurvene får den være i ro.

Så fort det begynner å bli tomt i kurven kommer mine katter i tur og orden for å se om det er plass til å ligge i kurven.

Det er jo ganske pussig, for den kurven er så liten at de egentlig ikke har plass til å ligge inni kurven, men de prøver og prøver. Noen får til og andre klarer ikke. Har klart å ta bilde av noen av mine herligheter da de endelig har fått plass i denne lille kurven.

Slik ser da kurven ut med mine strikkesaker i.Her har Mai klart å trykke hel seg nedi i kurven. Godt gjort av en gammel dame som blir 13 år 12 mars. Får da bare si, at hun er dem minste katten vi har.


Her er det Perle som har prøvd seg på å legge seg i denne deilig kurven til mamma. Men hun er da så stor så hun ligger tvers over kurven


Man kan jo lure på hvor godt det er.

1 kommentar:

Katter Gis Bort sa...

Hatt katter som ligger overalt, og spesielt i små trange kurver. Til og med ei jentepus som fødet et kull i en trang klesskapshylle! :)